Mesaj gönder
Guangdong Jinhonghai New Material Technology Co., Ltd
Ürünler
Vakalar
Ev > Vakalar >
hakkında son şirket vakası BMW TPU Filminin Geliştirilmesi Tam Bir Başarı Oldu
Etkinlikler
Kişiler
Kişiler: Miss. Jennifer
Şimdi İletişime Geçin
Bize Mail Atın

BMW TPU Filminin Geliştirilmesi Tam Bir Başarı Oldu

2023-07-28
 Latest company case about BMW TPU Filminin Geliştirilmesi Tam Bir Başarı Oldu

Jinshi(KS) Group, 2006 yılından beri TPU film endüstrisine girdi. Yıllar süren yağıştan sonra, giyim, ayakkabı malzemeleri, dış mekan ve diğer ürünlerde yaygın olarak kullanılan ve oybirliğiyle kazanan, istikrarlı kalitede bir dizi TPU film geliştirdi. müşterilerden övgü.

 

2022'nin sonunda bir BMW model proje ekibi, güvenlik hava yastıkları için TPU filmleri geliştirmemize güvendi.Hepimizin bildiği gibi, otomotiv malzemelerinin ürün kalitesi ve kararlılığı konusunda yüksek gereksinimleri vardır ve patlamaya karşı dayanıklılık (100.000 kez hava basıncıyla doldurma ve boşaltma) için güvenilirlik testleri gereklidir.Bu TPU filmi özellikle alev geciktirme, çekme dayanımı, hidroliz direnci ve malzeme hizmet ömrü açısından yüksek gereksinimlere sahiptir.

 

son şirket davası hakkında BMW TPU Filminin Geliştirilmesi Tam Bir Başarı Oldu  0

 

Bu davayı aldıktan sonra, Kings Group'un Ar-Ge departmanı bir görev gücü oluşturdu.Çok sayıda gösteri ve deneyden sonra, TPU film numuneleri resmi olarak Şubat 2023'te müşterilere sunuldu. Üç aydan uzun süren testler ve güvenilirlik testlerinin ardından incelemeyi geçtiler ve Haziran 2023'te resmi olarak ilk parti siparişlerini verdiler ve müşterilerden büyük övgü aldılar. !

 

Bu vaka sayesinde, özellikle yüksek güvenilirlik gerekliliklerine sahip otomotiv güvenlik gazı için TPU film teorisini uygulamaya dönüştürdük ve ürün performansını bir kez daha doğruladık;Aynı zamanda, yönetim sistemimizi geliştirmek için iyi bir platform sağlayan IATF16949 sistemimizi yeniden gözden geçirip onayladık.

 

son şirket davası hakkında BMW TPU Filminin Geliştirilmesi Tam Bir Başarı Oldu  1

Bize danışmaya hoş geldiniz!