Mesaj gönder
Guangdong Jinhonghai New Material Technology Co., Ltd
Ürünler
Haberler
Ev > Haberler >
Company News About Sıcak erimiş yapışkan film
Etkinlikler
Kişiler
Kişiler: Miss. Jennifer
Şimdi İletişime Geçin
Bize Mail Atın

Sıcak erimiş yapışkan film

2023-09-09
Latest company news about Sıcak erimiş yapışkan film

Bu, son iki yılda ortaya çıkan sıcak erimiş yapışkan film malzemesidir ve nefes alabilen özellikler gerektiren ürünler için doğmuştur.Temel malzeme olarak sıcak erimiş yapışkan film ürünleri kullanır ve nefes alabilen ve su geçirgen sıcak erimiş yapışkan film ürünleri üretmek için delikleme işlemi kullanır..
Sadece bir destek kağıdı olan sıcak erimiş yapışkan film de delinebilir ve destek kağıdının bir desteği vardır.Geleneksel sıcak erimiş yapışkan film üretimine ek bir işlem eklerler - delmeÜretim süreci: Öncelikle geleneksel sıcak erimiş yapışkan film ürünleri üretin ve daha sonra işleme için delik fabrikasına taşıyın.

hakkında en son şirket haberleri Sıcak erimiş yapışkan film  0
Şu anda piyasada bulunan birkaç nispeten olgun sıcak erime yapıştırıcı film ürününe bakıldığında, PA, PES, EVA, TPU, PO ve diğer malzemelerden yapılan sıcak erime yapıştırıcı filmlerin hepsi delinebilir.Çakma işleminde ürünün genişliği ve kalınlığı için herhangi bir kısıtlama yoktur.Not: Aynı özelliklere sahip delikli sıcak erimiş yapışkan filmlerin maliyeti, esas olarak daha fazla işlem olduğu için nispeten daha yüksek olacaktır.
Avantajları: Geleneksel yapışkan filmlerin sahip olmadığı hava geçirgenliğini ve su geçirgenliğini telafi etmek için,Hızlı erimiş yapışkan film laminasyonunun kullanımı, karışık malzemelerin orijinal hava geçirgenliğini koruyabilirBu, sağlık kemerleri, yastıklar vb. gibi belirli alanlarda daha önemlidir. Aynı zamanda yapışkanlık güçlü kalır.

hakkında en son şirket haberleri Sıcak erimiş yapışkan film  1
Çeşitli sıcak erimiş yapışkan filmler farklı özelliklere ve farklı yapıştırma malzemelerine karşılık gelir.Öncelikle uygun sıcak erime yapışkan film türünü ve modelini seçmelisiniz..


Biz sıcak erime yapışkan film üreticisiyiz, sorguya hoş geldiniz!

E-posta adresi:sales2@hotmelt-films.com